EQUIPO DE RADIO SEVERO

EQUIPO DE RADIO SEVERO

domingo, 5 de noviembre de 2017

EXCURSIÓ A LA PLATJA

Hola a tots i totes! Som els alumnes de 4PR Paula, Verònica, Badre,Alba ,Naiara...
El passat divendres, dia 15 de setembre vam anar al platja dels Arenals per passar una interessant jornada amb els nous alumnes de 1r d' ESO de l'IES Severo Ochoa que inicien una nova etapa de la seua vida a l'institut.
En primer lloc, el trasllat el vam fer amb el bus urbà i el vam agafar a les 8:55 h del mat. Nosaltres, vam anar amb José Pedro en un bus i els alumnes de 1r ESO en un altre autobús que anava molt més ple.
                                                                      
El dia d'abans vam veure el temps que feia als Arenals i posava que anava a ploure, quan vam arribar feia molta calor i a les 13:00 h va canviar un poquet l'oratge i les ones es van rebolicar, però es va quedar en un bon dia.

Ens van acompanyar uns quants professors entre ells Gemma i Marc (Valencià) Raquel i José Pedro ( Biologia) Francesc i Rosanna (Educació Física) Jorge (Socials) i Jordi (Filosofia).
Els alumnes de 4PR vam anar per a ajudar als professors a fer els jocs de ginkanes, entrevistes per a la ràdio, controlar als xiquets... i també, com és evident, passar un dia de platja amb els companys i divertir-nos.
Els alumnes de primer d'ESO al principi es van comportar molt bé però després es van revolucionar un poquet però res fora del que és normal.
Van col·laborar molt amb els jocs i es van divertir molt, això sí!!!
Quan vam agafar el bus per a tornar tots el curs anaven al mateix bus i ens va sorprendre que cridaven molt per a lo xicotetes que són, això si nosaltres quan teníem la seua edat érem iguals o pitjor.
Nosaltres creem que aquestes activitats són molts positives, perquè et relaciones i fas amics nous, especialment quan acabes d'entrar a un centre educatiu nou i potser no coneixes als teus companys i molts menys, als teus professors.
Coses negatives, bo més que negatives diguem-ne curioses; a una xiqueta mentre es banyava amb les ulleres!! una onada li va impactar... i clar les va perdre! I no les va trobar.
Alexis de 4PR es va anar amb Gemma per ajudar-la amb unes coses i es va clavar al maleter del seu cotxe per vore si així podia anar-se'n a Alcoi. Tenim fotografies en exclusiva que destapen el moment!!!!!!!

Per a la tornada vam agafar tots un mateix bus i vam arribar a les 15:45 h. El viatge va ser un poc pesat perquè els xiquets no tancaven la boca i ens vam adonar que cridaven moltíssim!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario