EQUIPO DE RADIO SEVERO

EQUIPO DE RADIO SEVERO

martes, 7 de junio de 2016

LA SÉRIE "EL PRÍNCIPE"


Hola som el grup dels quatre Fantàstics de ràdio i revista digital, i hui vos parlarem sobre una sèrie molt famosa que va acabar fa ben poc i que s'anomena : El Príncipe. 

Aquesta sèrie es de nacionalitat Espanyola i es va rodar sobre els anys: 2014-2015-2016. És una sèrie que ha triomfat per damunt de els seus competidors en totes i cadascuna de les nou emissions. El Príncipe és la sèrie més vista en la seva primera i segona temporada.

Va tindre dues temporades i ara vos farem un xicotet resum sobre la sèrie El Príncipe.

Aquesta sèrie és policíaca i romàntica. Tracta d'una investigació sobre un acte terrorista que ocorre en el barri El Príncipe a la Ciutat de Ceuta. Investigada per agents del CNI i policies. Va tindre dues temporades i ara vos farem un xicotet resum sobre la sèrie El Príncipe.

Una de les protagonistes que es diu Fàtima i està casada amb altre protagonista que es diu Khled. Fàtima és una dona molt atractiva i molt responsable, terriblement infeliç perquè ella en realitat no vol estar amb el seu marit sinó que vol anar-se'n amb un altre dels protagonistes molt important en aquesta història que es diu Morey.


Morey és un dels agents del CNI que ara esta investigant al marit de Fàtima que es diu Khled. Ara que tots saben que ell és un dels majors terroristes internacionals, intenten descobrir una pista per clavar-lo a la presó.


La veritat és que no volem dir-vos res més per a què la s'animeu a vore-la encara que siga per algun canal del youtube perquè ens pareix una sèrie molt entretinguda i agradable. Transmet moltes emocions com: alegria, tristesa, sorpresa ...


Ara vos parlarem sobre alguns protagonistes de la sèrie com :

Morey és un agent del CNI infiltrat en la comissaria del Príncipe, per a desmuntar una cèl·lula terrorista. La seua missió es converteix en una cosa personal, en enamorar-se perdudament de Fàtima la dona de Khaled un dels integrants de els terroristes.

Un del actors principals es diu Álex González. Álex va nàixer a Madrid el dia tretze d'agost de 1.990 Ara té uns trenta-cinc anys i està considerat uns del actors en realitat més atractius del moment.

Ara vos parlarem sobre la guapíssima actriu que en aquesta sèrie es diu Fàtima.

Fàtima, és una dona amb moltes responsabilitats, té una bondat infinita i això li costarà alguns problemes amb el seu marit Khaled. A pesar de les seues arrels musulmanes és una dona moderna i treballa com professora, i duu endavant a tota la seua família.

En realitat el seu nom es Hiba Abouk va nàixer a Madrid el dia 30 d'octubre de mil nou-cents huitanta-sis. Ara tindrà uns vint-i-nou anys. És la menor dels seus quatre germans. Ella mateixa va reconèixer que no tenia ninguna relació amb la seua família. Estudià en un col·legi francés de Madrid fins els 19 anys. Ha treballat en altres sèries de televisió com: Con el culo al aire i El cor del oceans. En una de aquestes sèries va conéixer i tingué una una bona relació amb el famós actor Hugo Silva.

Fran és un veterà inspector de policia, que coneix millor que ningú al barri del príncep i els seus enganys. Està casat i té una filla adolescent i tenia un altre fill major que va morir a mans del fill del seu company. Morey es converteix en el seu millor amic. Fran és l'únic que coneix la seva veritable missió en comissaria i no dubta en ajudar-lo en qualsevol moment. José Coronado va nàixer el 14 d'agost de 1957, té 58 anys . Va iniciar estudis de dret i medicina però al final acabà treballant com a model i actor. Té una llarga carrera cinematogràfica.


Faruq és el germà més major de les Ben Barek. Es el cap del narcotràfic en el barri. La seua major preocupació és protegir a la seua família. Després de la mort del seu pare i del seu germà Abdu, es replanteja deixar el món de les drogues. Ell ajuda a Morey a destapar la falsedat de Khaled.


Rubén Cortada va nàixer el 6 d'octubre de 1984 (té 31 anys) ha treballat d'actor, model i fotògraf. Va competir en tennis fins els 15 anys. Els seus primers treballs en televisió espanyola, van ser a Bandolera i Tiempo entre costuras.


Khaled és el marit de Fàtima. Té una doble vida de cara a la família. És carinyós i entregat a la seua dona, però la realitat és altra. És un dels responsables de l'organització terrorista. El seu punt dèbil és Fàtima, per qui sent vertadera adoració i farà qualsevol cosa per tenir-la al seu costat. Stany Coppet va nàixer França en el 1976 (té 39 anys) i està casat amb l'actriu Dolores Chaplin. Tenen un fill d'un any. Ha treballat a França i Espanya a Àguila Roja la pel·lícula i la seua sèrie en televisió.


Esperem que vos haja agradat aquest reportatge i que vos animeu a veure la sèrie!!
Adéu!


No hay comentarios:

Publicar un comentario