EQUIPO DE RADIO SEVERO

EQUIPO DE RADIO SEVERO

jueves, 9 de junio de 2016

LA QUE SE AVECINA

 
Hola som Noelia, Ainhoa, Lidni i Miguel Ángel del grup «Els Xungos» de la ràdio escolar de l'IES Severo Ochoa.
A continuació parlarem d'una sèrie de televisió molt divertida i que ens agrada molt anomenada «La que se avecina». S'emet al canal FDF tots els dies a les 8 de la vesprada.

Ara parlarem dels principals personatges:

Koke En la vida real s'anomena Nacho Guerros Garcia, Va nàixer el 5 de Novembre de 1970. Ara té 45 ayns. Abans de ser actor va treballar en diverses ocupacions: per exemple amb persones discapacitades, també va ser cambrer i amb altres amics va posar un negoci de decoració en la Plaça Major de Madrid.
El seu paper més conegut és el de Koke en «La Que se Avecina» també va participar en «Aquí no hay quien viva» amb el personatge de Jose Maria.

Enrique en la vida real s'anomena José Luis Gil Sanz, va nàixer el 9 de diciembre de 1957 ara té 58 anys. Aquest actor ha col·laborat en quasi 40 obres dramàtiques i també va ser membre d'un grup teatral fins als 16 anys. Després de molts anys de dedicació, es va especialitzar en la interpretació de diverses obres classiques.

-Fina en le vida real s´anomena Petra Martinez pérez , va naixer el 24 de juny de 1944 ara te 71 ayns , es un actriu española que ah desarrollat una intensa carrera en teatro, cine i televisió. Actualment interpreta a dony Fina en la serie de la Que se avecina. A la que se incorporo a la octaba
temporada como personaje fijo. Desde 1976 asta 2015 todavia sigue siendo actriz sale en la televisió i hace teatro.

-Judith en la vida real s'anomena Cristina Castaño Gomez , va náixer el 30 de octubre de 1978.Ara té 37 anys .Amb 18 anys es va donar a conéixer a la telèvisio. Es fa actriu desde 1999 fins a 2016. Va fer algunes aparicio en programes desde 2014 y tambe teatre i musica.

-Fermin en la vida real s'anomena Fernando Tejero Muñoz , va naixer el 24 de febrer de 1967 ara te 49 anys. Desde 1998 hasta ara es actriu també a echo teatre i te candidatures i premis .

Esperen que vos agrade.
Adeu!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario