EQUIPO DE RADIO SEVERO

EQUIPO DE RADIO SEVERO

martes, 7 de junio de 2016

El millor programa de cantants juvenils: La Voz KidsHola som el grup de les Supremes de l'IES Severo Ochoa, i venim a contar-vos de què tracta el programa de La Voz Kids Espanya, que s'emet per la cadena Telecinco. 
Aquest programa és presentat per Jesús Vàzquez, un fantàstic periodista que ja té una gran experiència en la televisió presentant diferents programes de moltíssim èxit (Operación Triunfo, Talents, Pequeños Gigantes, Gran Hermano Vip, entre d'altres).


Aquest format consisteix a triar entre un gran grup de concursants a aquells que destaquen per les seves qualitats vocals sense que la seva imatge puga influir en la decisió del jurat, ja que estan d'esquenes al xiquet que canta, de manera que, durant uns segons, el jurat únicament pot escoltar la seua interpretació.

Quan al jurat li agrada la veu del xiquet prem al botó roig i això significa que pot ser participant del seu equip, si es gira més d'un jurat ,el xiquet ha de triar el que més li agrada i és en eixe moment quan els membres del jurat han d'intentar convéncer-lo per tal que forme part del seu equip. És ahí quan es produïxen els moments més tendres i també els més divertits. El que més ens agrada de la primera fase és quan el jurat escolta per primera vegada la veu d'el xiquet, seguidament quan lluiten per ell, i també ens agrada molt la il·lusió del xiquet quan se n'adona de que ha sigut elegit pel jurat.

La segona fase consisteix en els "DUELS" i és quan els concursants del mateix grup, que lluiten entre ells per vore qui es queda per a la final. El jurat elegeix al que més li agrada, però tots ho fan molt bé, fins que només queda un participant de cada grup. El que més ens agrada d'aquesta fase és que i ha molta companyonia entre ells i accepten les derrotes de manera molt positiva.

L'última fase d'aquest programa és la "FINAL" en què els guanyadors de la segona fase s'enfronten entre ells perquè només quede un, és a dir, el guanyador absolut del programa.

A continuació volem parlar-vos d'alguns dels "coaches" que han passat durant totes les edicions son : Malú, Antonio Orozco, Manuel Carrasco, Rosario Flores, Bisbal, Alejandro Sanz, Laura Pausini. Alguns d'ells han abandonat el programa ja que després de la seua participació en ell, han recuperat, i fins i tot superat, la seua popularitat i han tornat a fer concerts o nous discs. Els que més ens van agradar van ser, Melendi, Malú i Manuel Carrasco perquè son molt simpàtics i eren molt justs amb les decisions. La que menys ens va agradar, en canvi, va ser la cantant italiana Laura Paussini, a qui no vam acabar d'entendre el seu sentit de l'humor...

Com vos podreu imaginar, pel programa han passat una gran quantitat de concursants, però en el nostre grup, hem coincidit amb un concursant que ens agrada molt i no va guanyar. Ell és Roger un xiquet guapíssim, que tot i que canta molt bé, no va aconseguir fer-se el premi. Pensem que la decisió en aquest cas, no va ser gens justa. Ara, es dedica a fer covers de cançons que li agraden, i de vegades, hem de dir, que ho fa fins i tot millor que els propis cantants.

Esperem que vos haja agradat el nostre reportatge de hui i ens agradaria que, aquells que tenen en les seues mans les programacions de les televisions, promogueren més aquest tipus de programes tan divertits i entretinguts!!
Fins la pròxima!!!!Adéu!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario