EQUIPO DE RADIO SEVERO

EQUIPO DE RADIO SEVERO

miércoles, 9 de marzo de 2016

TU CARA ME SUENA


Bon dia som el grup «Els Sánchez», Alexis, Cristòfol, Andrea i Yaiza de l'institut IES Severo Ochoa. Hui ens agradaria parlar-vos d'un programa de televisió que ens ha agradat moltíssim i ha protagonitzat moltes discussions; eixe programa és Tu cara me suena."Tu cara me suena" és un programa d'Antena 3 que es fa els divendres a les deu de la nit. Tracta d'imitar a cantants famosos i agafen a nou famosos espanyols (dels quals no tots són cantants professionals) per a imitar-los i amb un jurat que els qualifiquen i un presentador que presenta els programes i als famosos molt bé.

El jurat està compost per Àngel Llàtzer, Lolita Flores, Shaila Dúrcal i Carlos Latre. El presentador és Manel Fuentes i el concursants són: Falete, Silvia Abril, Vicky Larraz, El Sevilla, Adrian Rodriguez, Anna Morgade, Pablo Puyol, Edu Soto i Ruth Lorenzo.

Cada vegada que guanyen són 3000€ que solen donar a una ONG.


Anem a tornar al jurat i dir-vos qui es cadascun. Àngel Llàtzer Pinos va nàixer a Barcelona/ Espanya el 6 de gener de 1974. És un actor, director teatral i presentador de televisió espanyol. Especialment conegut després de la seua participació en el programa "Operación Triunfo", "Tú si que vales" i les 5 edicions de «Tu cara me suena» contant l'edició mini.


Shaila de los Angeles Morales de las Heras Dúrcal. Mes bé coneguda com Shaila Dúrcal es una cantant i actriu espanyola que va nàixer a Madrid el 28 d'Agost del 1979. És filla dels cantants Rocio Dúrcal i Antonio Morales (el gorrión). En el programa fa el paper de jurat amb altres companys.
Maria Dolores Gonzales Flores més bé coneguda com Lolita Flores és una cantant, actriu i presentadora de televisió d'origen gità, filla de la famosíssima Lola Flores (La Faraona)i Antonio Gonzalez (el pescailla).Carlos Latre Ruiz més conegut com Carles Latre va nàixer a Castelló de la Plana, el 30 de gener de 1979. És humorista, actor, presentador i un dels millors imitadors del moment.

 Com sempre tens tota la informació a la web: www.radioseveroelche.blogspot.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario