EQUIPO DE RADIO SEVERO

EQUIPO DE RADIO SEVERO

miércoles, 2 de marzo de 2016

CLUB DE LECTURA AL SEVERO


 
.
Bon dia, som Claudia, Luis, Elisabeth i Josue, del grup de revista digital «Els Gemeliers», i hui vos explicarem una nova activitat del centre que s'anomena «Club de lectura de pares i mares» i esperem que us agrade.

Primerament, un dijous al mes, per la vesprada, les professores Maite Arco i Elvira Quiles, duen a terme una novedosa activitat que està tenint una molt bona acollida, és el club de lectura de pares i mares, en la biblioteca del centre. Aquesta activitat es realitza amb el objectiu d'implicar a les famílies a què tinguen hàbits de lectura, per a fomentar la lectura dels seus fills. Es va desenvolupar gràcies a una idea del departament de castellà, i s'intenta implicar a altres departaments.
L'activitat va començar quan Elvira (la directora), el dia de les reunions de pares va proposar l'activitat als diversos grups. El funcionament consisteix en que primer els pares i mares agafen el mateix llibre cada setmana, i a la setmana següent l'expliquen i cadascú dona la seua opinió, i agafen altres llibre per a la altra vegada.

Uns dels llibres que van agafar va ser El mercat d'hivern, tracta sobre que Scott Manson, segon entrenador del London City ha de descobrir l'assassí del director tècnic. El crim pareix connectar amb grans xifres de diners, exigència esportiva i misèries humanes. El títol de Scott Manson inaugura un nou cicle ha destapat el costat obscur de la lliga anglesa de futbol. Després hi ha un assassinat d'un jugador de London City. Sobre el terreny del lloc que també haurà de resoldre Scott Manson.

Un altre llibre va ser El lector de siglo verne, que tractava sobre un xiquet d'un guarda civil que viu en una casa quarter de Jaén, mai va poder oblidar l'estiu de 1947. Un home que s'anomenava Pepe es converteix en el seu amic i el seu model. Una vesprada el xiquet es jurarà que no serà guarda civil, i va començar a donar classes de mecanografia, gràcies a això va descobrir un nou món. Després d'eixe estiu va començar a vore amb altres ulls a uns soldats i a entendre als seus pares.

En conclusió ens sembla una activitat molt interessant per a fomentar la lectura entre els membres de la comunitat educativa i vos animeu a convidar als vostres familiars a assistir a alguna d'aquestes reunions.
Fins la pròxima!!!
Adéu!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario