EQUIPO DE RADIO SEVERO

EQUIPO DE RADIO SEVERO

miércoles, 3 de febrero de 2016

VISITA ALS POBLES ABANDONATS

Entre l'última setmana de setembre i la primera d'octubre, uns quants alumnes seleccionats de 3r d' ESO van fer un viatge a Granadilla (Càceres), per tal de conviure i estudiar alternatives mediambientals.

 L' activitat va durar una setmana, van eixir diumenge i van tornar dissabte.
Granadilla és un poble que es va abandonar per la construcció d' una pressa. L' activitat forma part d' un projecte ministerial, amb una subvenció que dóna el ministeri anualment. Per a aconseguir aquesta subvenció s' ha de fer un projecte que es presenta a nivell nacional que han d'avaluar. El projecte que els professors Celso Lujàn i Jorge Díaz van fer va tindre molt bona puntuació i, per això, van poder elegir les dates en què volien anar i el nivell. Van elegir als alumnes de 3r d' ESO. Els professors, per a elegir els alumnes que anirien, van tenir en compte els resultats acadèmics, si eren o no família monoparental, alumnes amb certes necessitats educatives i també els projectes realitzats a l'institut a nivell interdisciplinari.

L' activitat tenia diversos objectius sobretot des del punt de vista mediambiental, però també en els valors per a la recuperació en el medi ambient i en l' entorn rural. També tenia objectius pel que fa a l' aprenentatge cooperatiu, en l' educació, en el respecte, el treball i en coneixements de recursos naturals ( fonts d'energia, etc).

El viatge va ser un èxit, els va agradar a tots i esperem poder repetir aquesta experiència. L' únic que no els va agradar als alumnes era que hi havia poc temps lliure. Per la nit, es gastaven bromes i s' ho van passar molt bé.

No hay comentarios:

Publicar un comentario