EQUIPO DE RADIO SEVERO

EQUIPO DE RADIO SEVERO

miércoles, 3 de febrero de 2016

VISITA AL CENTRE MEDIOAMBIENTAL de VILLARDECIERVOS


El passat 12 d'octubre de 2015, vint-i-quatre alumnes de Ssegon d'ESO acompanyats de dos professores de l'institut (Merche Valero i Rosana Balsera) vam tindre la possibilitat d'anar a un poble de Zamora, anomenat Villardeciervos on al llarg de tota una setmana vam conviure amb altres estudiants amb interessos comuns als nostres.

L'objectiu principal del nostre viatge a la població de Zamora va ser bàsicament, prendre major consciència de la importantíssima tasca de respectar el medi ambient. Vam aprendre com tindre cura de la nostra terra per tal de garantir-ne el seu futur i també aprenguérem diverses formes de protegir el medi ambient i els ésser que l'habiten. A més a més, l'activitat ens va permetre conèixer altres zones d'Espanya.
Quan vam arribar i ens vam instal·lar, els monitors ens van explicar les normes que hi havia de convivència ja que allí compartiríem l'espai i les activitats amb altres centres de secundària. Realment, vam tindre una agenda ben completa i no vam tindre temps per avorrir-nos a per trobar a faltar a les nostres famílies.
Allí vam fer senderisme fins a l'impressionant llac de Sanàbria com també diverses rutes per la muntanya. A més vam tindre la possibilitat de conéixer més de prop alguns animals tan fantàstics com els cérvols, o els voltors. També ens van explicar coses ben interessants sobre els arbres més abundants de la zona (els castanyers) i sobre les roques d'allà.
Ja dins del centre, vam poder fer activitats ben interessants; vam aprendre a reciclar paper de manera artesanal, vam fer un taller de ràdio (encara que nosaltres ja teníem certa experiència, he he...) i també vam tindre un taller sobre astronomia que ens va permetre eixir per la nit a fer observacions d'estreles que van resultar ser molt divertides.
Per a ser sincers, hem de reconéixer que quan vam arribar al centre, el lloc no ens va agradar gens ni mica perquè teníem la sensació que era un lloc molt tancat. Però clar, com sol passar en aquests casos, l'experiència va acabar sent absolutament fantàstica i inoblidable, de manera que, el dia de la nostra tornada, la majoria de nosaltres no vam poder evitar les llàgrimes de tristesa, no sols perquè no volíem tornar a casa sinó també perquè vam fer uns amics espectaculars i ho vam passar fantàsticament amb ells.
Nosaltres tornaríem a repetir l´experiència sense dubtar-ho ni un moment (tot i que el menjar no va estar molt bé), però vam aprendre molt i vam fer molt bons amics.

No hay comentarios:

Publicar un comentario