EQUIPO DE RADIO SEVERO

EQUIPO DE RADIO SEVERO

lunes, 1 de febrero de 2016

EXCURSIÓ AL PANTÀ D´ELX


El passat més d'Octubre els alumnes de l'institut Severo Ochoa van fer diverses eixides al pantà d'Elx. Durant tota una setmana van anar tots els cursos de l'institut amb diversos professors que van col·laborar en l'activitat.

L'objectiu de l'activitat era fer una convivència tots junts i recórrer el riu Vinalopó per a vore la flora, la fauna i la biodiversitat. Vam fer la ruta pel llit del riu Vinalopó amb l'ajuda de la policia que ens va acompanyar en bicicleta. Durant tota la ruta vam fer diverses parades per a mesurar les pulsacions (Francesc i Rosana, volien que vegèrem els canvis del nostre cos quan estem en repós i quan fem exercici) i esmorzar al berenador.
Tots els alumnes del centre van ser convocats a les deu del matí per a iniciar la ruta que finalitzaria al pantà d'Elx.
Quan va començar l'eixida vam mesurar-nos les pulsacions. Ens van dividir en grups i van començar el nostre camí fins al pantà i durant el recorregut ens van mesurar deu vegades les pulsacions fins arribar al berenador on vam esmorzar i fer un xicotet descans per a després continuar la ruta. Quan vam arribar al pantà ens vam fer una foto de grup i vam començar el nostre camí de tornada a l'institut, l'activitat va finalitzar cap a les dos del mig dia.

Als alumnes els va agradar molt l'activitat i afortunadament, el dia que vam fer l'excursió, no va ploure tot i el sól estava plé de fang ja que havia estat plovent els dies anteriors. A l'excursió va haver diverses caigudes que finalment no van resultar greus i van fer que l'activitat siguera molt més divertida.

Pensem que es una activitat molt adecuada i que cal repetirla tots els anys ja que el resultat va ser molt positiu.
Yaiza Lopera, Alexis Sánche

No hay comentarios:

Publicar un comentario