EQUIPO DE RADIO SEVERO

EQUIPO DE RADIO SEVERO

lunes, 1 de febrero de 2016

BÈLGICA , SEU DEL TREBALL INTERCULTURALEl passat mes d'Octubre cinc alumnes de 3r d'ESO, van estar des del dia 10 fins al 15, acompanyats de dos professors a la capital de la Unió Europea; Brussel·les (Bèlgica), per a participar en el projecte ERASMUS PLUS KA 2, el qual, és promogut i organitzat per la Unió Europea.
És un projecte educatiu comú per a treballar amb noves tecnologies amb l'ús de les tauletes electròniques i el Moodle. A més a més també es van treballar nous mètodes educatius.

L'activitat consisteix en anar a diferents instituts de diversos països i conéixer com cada un d'ells estan treballant en el projecte. Els alumnes van conéixer altres persones d'altres països com Portugal, Itàlia, Àustria i Bèlgica. Van conéixer un nou mètode d'ensenyança basada en que l'alumne treballe de forma autònoma. Anomenat BLENDING LEARNING,on el professor només dirigix el procés d'aprenentatge.
El viatge tractava d'un intercanvi cultural, conéixer una nova cultura, art i altres sistemes educatius.

Els llocs que van visitar van ser : Centre de Brussel·les, Gran Place, l'Ajuntament, Casa d'Erasmus, Monekken Piss, Museu arqueològic, Atonium, Parlament Europeu i Brujas. Hi ha una segona part que es fa en Elx en el mes d'abril, quan els alumnes d'altres països arriben per a visitar-nos.
La valoració positiva del viatge ja que permet que els alumnes coneguen altres noves realitats didàctiques, que coneguen altres xiquets, facen ús de l'anglés (que es una ferramenta comuna) i coneguen altres cultures.
Tens més informació a la web: www.radioseveroelche.blogspot.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario