EQUIPO DE RADIO SEVERO

EQUIPO DE RADIO SEVERO

lunes, 25 de enero de 2016

EL GRAN VIATGE A ALCOI


Hola som Natàlia, Asier, carmen i Mohamed. Formem el grup del «Severo» de la ràdio i hui volem contar-vos com va ser el viatge a Alcoi.
El passat 14 de desembre de 2015, vam fer una excursió a Alcoi. Aquest dia, vam anar els alumnes de primer de l'Eso i també alguns de 2n de batxillerat.
Al llarg de la jornada, vam fer diferents activitats, totes elles en companyia dels nostres professors.

L'objectiu de la activitat era doble: per una banda conéixer un poquet més una població de l'interior de la provincia d'Alacant com és Alcoi, així com la seua serra (parc natural protegit) i un betlem de Tirisiti datat en S.XIX. També s'afavorixen la convivència dels alumnes amb el professorat .

Vam eixir d'Elx amb un poc de retard perquè algú es va oblidar la motxilla a casa, així que els autobusos van arrancar a les 9:30. Quan vam arribar a la ciutat, ens vam separar en dos grups: els de segon de batxillerat es van quedar a la ciutat a fer una ruta pel centre i la resta vam anar a la serra de Mariola per a fer senderisme. Els autobusos ens van parar al Preventori i des d'allí vam pujar entre uns paisatges impressionants al mirador de la Creu del Preventori. Vam tindre la sort de veure uns quants voltors que han sigut reimplantats en la zona perquè crien. Després de moltes fotografies i selfies, ens vam agrupar tots als peus de la creu del mirador i ens va fer una foto del tot el grup.

L’excursió ens va agradar molt, va ser un poquet complicat pujar la serra de Mariola, però per el camí ens vam divertir molt.
A les quatre de la vesprada, els professors ens vam reunir i pel parc de Cervantes vam iniciar la ruta pel centre. Vam pujar l'avinguda del País Valencià fins a la plaça principal de la ciutat on hi havia una reproducció a mida real de la casa del Tirisiti amb els personatges més importants de l'obra: Tirisiti, Tereseta, el sereno, l'agüelo pollastre, el bou…
A les cinc en punt, va començar la representació en el Teatre Principal que segons ens van contar, cada any per nadal, es reestructura i rep les representacions del Betlem de Tirisiti. Sembla ser, que aquest any, han rebut més de 27.000 espectadors.

A nosaltres ens va semblar un dia ben complet en què vam tindre un poc de tot; viatge en autobús, excursió a la muntanya, dinar en el centre comercial i assistir a un teatre. Únicament, ens vam quedar amb ganes d’una cosa, de veure caure una bona nevada!!!!!!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario