EQUIPO DE RADIO SEVERO

EQUIPO DE RADIO SEVERO

lunes, 25 de enero de 2016

AVICII


Hola som els Quatre Fantàstics i venim a presentar-vos la biografia de Tim Begling, més conegut pel seu nom artísticAvicii. 

El nostre protagonista de hui és un punxa discos i productor musical, que va nàixer a Estocolm (Suècia) el 8 de Setembre de 1989. Es va criar amb els seus pares i germans a la seua ciutat natal on també va realitzar els seus estudis bàsics.

 Sempre demostrà ser un xic talentós i responsable,excel·lent en els temes artístics, i molt aficionat a la música i els seus efectes. Una vegada acabada l'escola va decidirdedicar-se a estudiar tot allò que estiguera relacionat amb la música

 Després de graduar-se, es convertí en tot unprofessional del so, excel·lent DJ i productordiscogràfic en la seua terra natal.

 Actualment no este casat i tampoc té fills.

 El seu estil de música és el progressive house i electro house. Va ha començar la seua carrera professional en el single "Bromance". Després va publicar el seu primer disc cridat True en el 2013 i mes tar el seu disc Stories al 2015. Les seues cançons en mes exito han segut: Hey Brother i Waiting for love.

Esta a segut nostra redacció d'Avicii, esperem que vos animeis a escoltar les seues cançons. Gracies per vostra atenció.

No hay comentarios:

Publicar un comentario