EQUIPO DE RADIO SEVERO

EQUIPO DE RADIO SEVERO

miércoles, 9 de diciembre de 2015

CRÍTICA DE CINEMA: AL REVÉS.

PEL·LÍCULA DEL REVÉS

Hola! Som el grup dels «SEVERO», Natàlia, Asier, Mohamed i Carme, i volem contar-vos una pel·lícula que ens ha resultat molt interessant,...es diu «Al Revés».

-La pel·lícula va ser rodada als Estats Units i en la versió original parlen en anglés americà.
Està protagonitzada per Raily, es una xiqueta divertida, alegre, te un poquet fúria algunes vegades, però és una xiqueta bona, entretinguda...

La cinta està dividida en diverses parts; es tracta l'amor, quan se reconcilia a la seua família, aventura, quan comença alegria i tristesa es perden. 

Aquesta pel·lícula es va estrenar el 17 de juliol 2015. El director va fer una bona pel·lícula, és diu Peter Docter. Els actors de la pel·lícula es diuen Alegria, Tristesa, Por, Fastic e Ira.


La pel·lícula va d'una xiqueta que viu en Minesota i allí tenia un equip de hoquei, es va midar a San Francisc, va anar a una casa molt menuda i molt lletja. La xiqueta no l'i agradava San Fransisc. La xiqueta te al cap uns bichits que l'i donen el pensament, al final la xiqueta que és diu Raily l'i va dir a la seua família que es volia mudar i al final es van anar a Minesota. 

La pel·lícula es molt bona per a tindre un día i quedar amb els amics o amb la família. Alguns pensem que és un poquet infantil, però molt entretinguda.


No hay comentarios:

Publicar un comentario