EQUIPO DE RADIO SEVERO

EQUIPO DE RADIO SEVERO

miércoles, 9 de diciembre de 2015

BLANCA SUARÉZ


BLANCA MARTÍNEZ SUAREZ

Hola som Lidni, Miguel Ángel, Ainhoa i Noelia, alumnes de primer d'ESO E i D i hem preparat un article sobre una de les actrius més famoses del cinema actual. Ella és... .

Blanca Martínez Suárez qui va nàixer a Madrid, el 21 d'octubre de 1988. 
Ja de de molt xicoteta va saber que volia convertir-se en actriu i va tindre els seus inicis en el teatre. Quan estava a l'escola representava obres formant part d'una companyia nomenada, Tritón. 
És molt popular pels seu treballs en les sèries de televisió com en el cas de la popular El Internado on va interpretar a Júlia i El barco, en la qua interpretava a Ainhoa. 
La seva ascendent carrera cinematogràfica inclou pel·lícules de Inmanol Uribe,  Álex de l'Església o Pedro Almodóvar amb qui va treballar en la súper producció anomenada «La piel que habito» junt a l'actor malagueny Antonio Banderas, treball que li va comportar una nominació als premis del cinema espanyol anomenats GOYA.
Altres pel·lícules de l'actriu són: Fuga de celebros, Carne de Neón, Los amantes pasajeros i l'última d'aqest mateix any, Perdiendo el norte.
Pel que fa als seus estudis, Blanca Suárez es va matricular a la Universitat Rei Joan Carles, al campus de Fuenlabrada per a estudiar la llicenciatura de Comunicació Audiovisual. Actualment s'ha centrat en la seva carrera d'actriu, deixant les classes de la universitat tot i que no descarta que acabe la carrera a poc a poc.[

Pel que fa a la seua vida privada, sabem que des de 2008 fins 2010 va ser parella de Javier Pereira i al març de 2011 va començar una relació amb el també actor Miguel Ángel Silvestre en coincidir amb ell en el rodatge de la pel·lícula Pelayos.No obstant això, després de tres anys de festeig , el 2014 la parella d'actors van decidir trencar el seu relació.
Des gener de 2014 i fins a setembre de 2014, va mantenir una relació amb el cantant Dani Martín arran de la seva col·laboració en el videoclip del seu nou senzill Emocional.26 27, a l'octubre de 2015, es va confirmar la seva relació amb l'actor Joel Bosque i va fer tretzena pel·lícula.


No hay comentarios:

Publicar un comentario