EQUIPO DE RADIO SEVERO

EQUIPO DE RADIO SEVERO

miércoles, 25 de noviembre de 2015

QUI ÉS..MALÚ?

María Lucía Sánchez o millor coneguda com «Malú» és una famosa cantant que ha aconseguit molts èxits gràcies a la seua fantàstica veu i també a la simpatia que ha demostrat en diversos programes de televisió.

La nostra protagonista va nàxer el 15 de març a Madrid i la van criar a Sevilla. Malú va estudiar mùsica i començà amb el productor Jesús Janes quan aquest la va escoltar cantar en directe i li va agradar molt. Després d'això va decidir presentarla a Pep's Records.

Ha publicat onze discs:

El primer disc (Aprendiz) el va publicar en (1998), al 1999, el disc Cambiarás, Otra piel en el 2003, Por una vez en el 2004, Malú al 2005, Desafio al 2006 i Vive al 2009, Guerra fría al 2010 i Gran guerra fría al 2011. El darrer disc de l'artista és del 2013 i s'anomena Sí.

En l'actualitat la seua fama s'ha disparat gràcies a la seua participació en el programa de talents de Telecinco anomenat "La Voz". Allí, acompanyada de l'artista d'Almeria, David Bisbal, de la filla de Lola Flores, Rosario Flores i Melendi (el qual va abandonar el programa en la segona edició), és on ha assolit més popularitat i a partir del qual, ha augmentat la venda dels seus discos i el nombre de concerts que fa cada any.

No hay comentarios:

Publicar un comentario