EQUIPO DE RADIO SEVERO

EQUIPO DE RADIO SEVERO

jueves, 19 de noviembre de 2015

CRÍTICA DE CINEMA: A TRES METRES SOBRE EL CEL

BBon dia, som Claudia, Elisabeth, Josue I Luís. Ui volem proposar-vos una crítica de les pel·lícules Tres metros sobre el cielo i Tengo ganas de ti.

La pel·lícula Tres metros sobre el cielo està dirigida per Fernando González Fernández i es va estrenar el dia 3 de Desembre del 2010.
És una pel·lícula espanyola, basada en l'amor entre Mario Casas (Hache) i Maria Valverde (Babi) que són els personatges principals. D'altres actors i actrius, destaquem: Marina Salas (Katina), Alvero Cervantes (Pollo) i Nerea Camacho (Daniela).

Tres metros sobre el cielo és un drama romàntic adolescent que narra la història de dos joves que pertanyen a mons oposats . És la crònica d'un amor improbable , gairebé impossible , però inevitable , que acabarà arrossegant en un frenètic viatge iniciàtic on junts descobriran el primer gran amor. Ella ( María Valverde ) és una noia de classe mitjana - alta que està educada en la bondat , en la innocència i en les normes . Ell ( Mario Casas ) és un jove rebel, impulsiu , inconscient , aficionat al risc i al perill encarnat en una infinitat de baralles i carreres il·legals de motos , al límit del sentit comú. Ells dos s'enamoren i passen tot l'any junts, després es barallen i se separen. Al final, Hache, marxa cap a Londres.

La pel·lícula Tengo ganas de ti esta dirigida per Fernando Gonzalez Fernandez. Es va estrenar el dia 30 de Desembre del 2012. En aquest cas, es repetixen alguns protagonistres com Mario Casas (Hache), Maria Valverde (Babi), Alvaro Cervantes (Pollo) i Marina Salas (Katina) i s'incorporen nous personatges com Clara Lago (Gin).

Aquesta pel·lícula continua amb la història dels personatges de l'anterior, Hache torna a Barcelona després de passar dos anys a Londres , allunyat dels seus amics i familiars , i intentant oblidar al seu primer amor Babi i la mort de Pollo , el seu millor amic . De nou a casa, el descobreix que tot segueix igual i que ha de buscar treball . Manté una relació distant amb la seva mare i el seu germà , i només sembla preocupat de tres coses : "Pollo" , la moto, i tornar a veure a Babi . Tot canvia quan coneix a Gin ( Clara Lago ), una jove plena de vitalitat, semblant a ell . A Gin li agrada passar-ho bé i viure la vida al màxim, sense por a res. Però sobretot, li tornarà el somriure que havia perdut, s'enamoraran i començaran a sortir junts. Però qui no supera el seu passat està condemnat a repetir-ho i Hache es retroba amb Babi en una festa. És llavors quan comença a dubtar sobre els seus sentiments i haurà de triar entre una o l'altra.

A nosaltres ens va agradar molt la pel·lícula però es un drama entre amor i aventures. Us recomanem vore-la per a entretenir-vos una bona estona.No hay comentarios:

Publicar un comentario