EQUIPO DE RADIO SEVERO

EQUIPO DE RADIO SEVERO

martes, 24 de noviembre de 2015

CRÍTICA DE CINEMA: TITANIC

Hola, som el grup Els Severo: Natàlia, Assier, Mohamed i Carmen i hui vos parlarem de Titànic que és una pel·lícula estatunidenca produïda i dirigida per James Cameron el 1997 sobre l'enfonsament del vaixell RMS Titanic. Està protagonitzada per Leonardo Di Caprio i kate Winslet com Jack Dawson i Rose DBukater respectivament, membres de diferents classes socials que s'enamoren durant el viatge inaugural del vaixell el 1912.La pel·lícula està coprotagonitzada per Billy Zane que interpreta el paper de Caledon Hockley, promès de Rose, Bill Paxton que interpreta a Brock Lovett, cap d'una expedició de recerques submarines de l'època actual i Gloria Stuart, que interpreta la Rose de l'any 1995. Jack (Leonardo Di Caprio) és un jove artista que guanya en una partida de cartes un passatge a Amèrica en el primer viatge del Titànic, el més gran transatlàntic mai construït. Una vegada a bord el jove coneix a Rose DeWitt Bukater (Kate winslet) una jove de bona família que està compromesa amb un milionari envanit que busca obtenir la fama del bon cognom de la seva promesa.

Jack i Rose s'enamoren, però Cal i la mare de Rose intentarà per tots els mitjans que aquesta relació no arribe a bon port. Inesperadament, la nit del 14 d'abril de 1912 el Titànic xoca contra un gran iceberg que posarà en perill la vida dels més de 2200 passatgers que hi viatgen, incloses les de Rose i Jack.
-Leonardo DiCaprio com Jack Dawson: un artista atractiu, que tot i la seva situació econòmica ha viatjat per nombroses parts del món. És molt atret per la bellesa de Rose i la salva d'un intent de suïcidi, fet que li permet barrejar-se en un sopar amb la primera classe i demostrar que tot i ser pobre és molt intel·ligent i astut. Mor per salvar la seva estimada.

-Kate Winslet com Rose DeWitt Bukater: una jove de 17 anys que viatja en primera classe. Ella està promesa amb Caledon tot i que no l'estima. Només es casarà amb ell per obligació de la seva mare, si no es quedarien totes dues pobres. Quan coneix a Jack s'enamora d'ell i deixa Cal. És una sobrevivent del Titànic. Després de la mort d'en Jack, ella refà la seva vida i canvia el seu nom pel de Rose Dawson. Fou actriu, es casà i tingué 2 fills, però mai oblidà el seu vertader i gran amor: Jack Dawson.

Aquesta pel·lícula és una de les més importants en la història del cinema, no sols per la seua trama sinó pels fantàstic efectes especials i la conegudíssima banda sonora de James Horner i la cançó de Celine Dione. Pensem que és una cinta que mescla, coses reals amb altres que no ho són i resulta ser molt emocionant i entretinguda, ideal per a una vesprada de diumenge amb els amics. La seua imatge més coneguda és la dels dos protagonistes en la proa del Titànic amb els braços oberts al vent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario