EQUIPO DE RADIO SEVERO

EQUIPO DE RADIO SEVERO

martes, 24 de noviembre de 2015

CRÍTICA DE CINEMA: TENGO GANAS DE TI

Els alumnes del programa de ràdio "El Nido" ens han preparat esta crítica sobre la pel·lícula "Tengo ganas de ti"

La película "Tengo ganas de ti" està dirigida pel director Fernando Gonzalez Fernandez. Es va estrenar el dia 30 de Dicembre del 2012.
És una película espamyola, basada en l´amor entre Mario Casas (Hache) i Maria Valverde (Babi).

Els personantges que ixen a la peli són: Mario Casas-Hache Clara Lago-Gin Maria Valverde-Babi Carme Elias-Rebecca (madre de Babi) Jordi Bosch-Claudio (padre de Babi)
Ahora us vaig a fer un resum de la pelicula:

Hache torna a Barcelona després de passar dos anys a Londres , allunyat dels seus amics i familiars , i intentant oblidar al seu primer amor Babi i la mort de Pollo , el seu millor amic . De nou a casa, el descobreix que tot segueix igual i que ha de buscar treball . Manté una relació distant amb la seva mare i el seu germà , i només sembla preocupat de tres coses : "Pollo" , la moto, i tornar a veure a Babi . Tot canvia quan coneix a Gin ( Clara Lago ) , una noia plena de vitalitat, semblant a ell .
A Gin li agrada passar-ho bé i viure la vida al màxim , sense por a res. Però sobretot , li tornarà el somriure que havia perdut, s'enamoraran i començaran a sortir junts. Però qui no supera el seu passat està condemnat a repetir-ho i Hache es retroba amb Babi en una festa.
És llavors quan comença a dubtar sobre els seus sentiments i haurà de triar entre una o altra.

No hay comentarios:

Publicar un comentario