EQUIPO DE RADIO SEVERO

EQUIPO DE RADIO SEVERO

lunes, 16 de noviembre de 2015

CRÍTICA DE CINEMA: ANABELLE

ANNABELLE
Hola, som els Rastis de la ràdio i revista digital de l'IES Severo Ochoa i els nostres noms són: Naiara, Xavi, Cristina, Natalia i Mileidi.
Hui volem presentar-vos una critica sobre la pel·lícula de terror que s'anomena ANNABELLE .
La pel·lícula està inspirada, segons diuen, en fets reals ocorreguts al 1970,quan una dona regalà a la seua filla, estudiant d'infermeria, una nina de la marca Raggedy Ann. Contenta amb el regal, Dona deixa la nina damunt del llit i als poc dies comencen a succeir fenòmens estranys.

Aquesta pel·lícula va ser rodada pel director John R. Leonetti al 2014 als Estats Units. Els actors principals són Anabelle Wallisy, Ward Horton, Eric Ladin, Brian Howe i molts mes.

La història tracta d'un home anomenat John Form que troba el regal perfecte per a la seua dona embarassada, Mia, una bonica i inusual nina vintage que porta un vestit de núvia blanc immaculat.. L'alegria de Mia en rebre aquest peculiar regal, no durarà molt. Durant una espantosa nit la parella veu como membres d'una secta satànica controla la seua casa i els ataquen brutalment. No solament es vessa molta sang, sinó que el rastre de terror en les seues vides quedarà per a sempre...els membres de la secta conjuren un ésser de tal maldat que res del que han fet es compara al sinistre camí a la maledicció que ara és... Annabelle.


Hi ha gent que opina que la pel·lícula no fa gens de por perquè s'han centrat més en els efectes especials i els sorolls per donar-li més intriga que no pas aconseguir que faça autèntica por. En canvi, Natàlia va quedar profundament impactada i afirma que és una de les pel·lícules que més por li han fet en una sala de cinema. Si voleu passar una estona intensa i terrorífica, Annabelle és la pel·lícula indicada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario