EQUIPO DE RADIO SEVERO

EQUIPO DE RADIO SEVERO

domingo, 18 de octubre de 2015

SALIDA A LA PLATJA

El passat divendres dia 18 de Setembre els alumnes de 1r d'ESO i alguns professors de l'I.E.S. SEVERO OCHOA, vam a anar a passar el matí a la platja d'Arenals del Sol per a conéixer als nous professors i la resta de companys d'altres grups.

Quan vam arribar, vam tindre mitja hora per a jugar a l'aigua, prendre el sol, etc. Després vam començar les activitats i mentre ens divertíem, ens vam conéixer. Hi havia huit grups i ens van dividir a sis o set alumnes per grup.
En el primer joc, vam aprendre els noms dels companys i companyes mentre llançàvem una pilota de plàstic. Quan a algú se li queia la pilota a terra, havia de córrer al nostre voltant, i així, vam fer córrer a alguns professors!!
El segon joc era de velocitat, consistia en passar la pilota i quan arribara a l'últim dèiem «ja!» ,i començaven altra vegada. La veritat és que alguns van fer moltes «trampes» i altres van acabar al terra. Quan es van acabar els jocs vam tindre temps lliure per a esmorzar, banyar-nos o passejar per la platja.
Després d'això, vam reiniciar els jocs que eren per parelles: ens vam perseguir i vam acabar al terra rient-nos molt .
A les dos i mitja vam dinar tots junts, i tinguérem de nou, temps lliure per a jugar i altres «tonteries» fins que els professors ens van avisar que havíem de tornar-nos-en a casa amb l'autobús.
Personalment, el que més ens va agradar del dia van ser les grans ones que hi havia al mar. Jugar tots junts i divertir-nos va ser el millor. Recomanem molt aquesta classe d'activitats i pensem que són molt positives per a conéixer la resta de companys i als professors amb qui compartirem els pròxims cursos.
Un article de:
Anais Muñoz Macias 1r C
María José Nieto Sànchez 1r B
Melanny Osorio Posada 1r B
María Teresa García Agulló 1r E

No hay comentarios:

Publicar un comentario