EQUIPO DE RADIO SEVERO

EQUIPO DE RADIO SEVERO

domingo, 18 de octubre de 2015

JOHNY DEEP

JOHNNY DEPP
UN ACTOR DE MODA
És un artista complet: actor, director, productor, empresari i músic.

Hola, som Isa, Jaime, Maria i Izan de 2n d'ESO i hui vos parlarem d'un gran actor que ens agrada molt i que està de moda, Johnny Depp.


John Cristopher Depp II, més conegut com Johnny Depp, va nàixer a Owensboro, (Kentucky) el 9 de Juny de 1963. És un artista complet: actor, director, productor, empresari i músic. Fill de la cambrera Betty Sue Palmer i de l'enginyer civil John Cristopher Depp Sr. Té un germà, Daniel, i dues germanes, Christie i Debbie. Té ascendència francesa, alemanya, irlandesa i xeroqui. Johnny es va mudar diverses vegades en la seua infància. Els seus pares es van divorciar quan ell tenia 15 anys.
De jove somiava amb ser una estrela del rock. En dues ocasions, ha sigut designat per la revista People ''L'home viu més sexy'' en 2003 i 2009. Com a curiositat, podem contar-vos que es va fer un tatuatge amb la llegenda ''Winona forever'' per la seua núvia, i després de la seua ruptura, va alterar la tinta per a que diguera ''Wino forever''.
Aquest sexy actor tem haver de ballar més que res en el món, es diu que només ha ballat en una pel·lícula, i que ho van haver d'acordar prèviament. De la seua vessant més humana, hem pogut saber que Depp viatja moltes vegades amb la seua disfressa del capità Jack Sparrow (Pirates del Carib) amb la fi de sorprendre als xiquets en els hospitals. Per al seu peculiar personatge de Jack Sparrow es va inspirar Keith Richards, guitarrista de The Rolling Stone, a qui va convèncer perquè interpretara el paper del seu pare en la pel·lícula "Pirates del Carib".
Depp va aprendre a tocar la guitarra de forma autodidacta a través d'un manual musical, que després confessaria haver-lo robat. La seua primera banda de garatge va ser "Flame" i després "The kings" en la que tocava rock, amb aquesta banda va ser teloner de grups emblemàtics dels 80.
És un actor que té experiència, talent i carisma tant en la pantalla gran, com en la seua vida personal. Els seus personatges són en la seua majoria excèntrics, generalment sempre estan envoltats d'una estela misteriosa. Gran part de la carrera de Depp ha sigut al costat del director Tim Burton: entre el seus personatges més destacats estan els interpretats en "Edward Scissorhands" (1990), "Charlie i la fàbrica de xocolate" (2005) i "El sombrerer boig" (2010). En canvi, Johnny Depp ha realitzat pel·lícules menys fantàstiques com: "Inhala", al costat de Penèlope Cruz, "La novena porta", "Des de l'infern" i "Enemics públics". Depp afirma que Nicolas Cage li va a ajudar a aconseguir el seu primer treball com actor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario