EQUIPO DE RADIO SEVERO

EQUIPO DE RADIO SEVERO

domingo, 18 de octubre de 2015

EL NIU: NOU PROGRAMA. PAU GASOL.

Ràdio Severo, la ràdio escolar de l'IES SEVERO OCHOA, està d'enhorabona ja que estrenem un nou programa: EL NIU. Els alumnes del Taller de Ràdio estrenen este espai on podrem escoltar reportatges, notícies, actualidad...
En este ocasió ens estrenem amb dos reportatges sobre dos grans ídols de l'esport: Paul Gasol. Si vols escoltar més programes de Ràdio Severo entra en www.radioseveroelche.blogspot.com

 PAU GASOL, l'esportista del moment.
S
 
Pau Gasol i Saez és el jugador de bàsquet del moment, gràcies a la seua fantàstica actuació en l'última Eurocopa. Gràcies a la seua concentració i esperit guanyador, van conduir a tot l'equip a la victòria en dos partits trepidants
Pau, va nàixer a Barcelona el 6 de Juliol de 1980, va estudiar medicina durant uns mesos, però ho va deixar perquè no podia compaginar els estudis amb el bàsquet.
Començà la seua carrera en el món del l'esport al CB Cornellà. Fou la temporada 1.997-98 quan va ingressar al FUTBOL CLUB BARCELONA on va estar fins la temporada 2001, debutant a la lliga ACB, el 17 gener del 1999. Amb el club barceloní va guanyar dues lligues ACB i una copa del rei.
D'allí, es va traslladar a la millor lliga de bàsquet del món, la Nord-Americana on va jugar amb els Memphis Grizzlies (2001-2008), també amb els Angeles Lakers (2008-2014), i en l'actualitat juga amb els Chicago Bulls (2014 - actualitat).
Amb els Angeles Lakers va guanyar els títols més importants per a un jugador professional, és a dir, dos campionats de l'NBA, tres títols de la conferència Oest i altres tres de la divisió Pacific.
També ha sigut, i és, un dels jugadors clau dins la Selecció Espanyola, en la qual, durant uns anys, no va poder jugar per prohibició en els contractes que va signar amb els equips nord-americans. Amb ella, ha aconseguit diversos triomfs:
· Medalla de bronze al campionat d' Europa de Turquia 2001.
· Medalla de plata al campionat d' Europa de Suècia 2003.
· Medalla de plata al campionat d'Europa d'Espanya 2006.
· Medalla de d'or al campionat del món de Saio 2007.
·Medalla de Plata als Soes Olimpics de Pekín 2008.
·Medalla de d'or als campionat d'Europa de Polònia 2009.

No hay comentarios:

Publicar un comentario